Skriveskolen Hemingways GRUNDKURSUS er et 6-ugers intensivt skrivekursus for alle, der gerne ville lære noget om skriveteknik. På kurset skriver du meget og kontinuerligt. Du får mulighed for at fordybe dig, og du får værktøjer, så du kan udvikle dine ideer og skrive dem færdige.

Undervisningen består af kortere og længere skriveøvelser, oplæsning og respons. Du lærer at etablere tid og sted,

og du kommer til at afprøve de forskellige fortællepositioner; hvad de betyder for teksten, og hvilke muligheder valget af fortæller giver dig.

Du lærer at bygge troværdige personer op. Du beskriver

og udvikler karakterer: Hvordan opfører de sig i forskellige situationer? Hvad er deres motiv. Deres drivkraft? Indre

og ydre konflikter?

Du kommer til at arbejde med idé og idéudvikling, og du introduceres til powerwriting: en dynamisk måde at finde frem til eget stof og lade fantasien, ordene og historierne strømme frit.

Inden kursets afslutning taler vi om research, uddannelses-muligheder, faglige netværk og forlagspolitik, og du vil gennem hele forløbet få mulighed for at aflevere færdige tekster og få respons på dem, så du har et solidt udgangs-punkt for at arbejde videre på egen hånd, når kurset er slut.
Skriveskolen Hemingway
6 ugers intensivt skrivekursus

Der undervises mandag, tirsdag, torsdag og fredag,
kl. 10 - 14.25. (onsdag fri). Undervisningen foregår i
Bülowshallen, Bülowsvej 34, Frb. C

Tilmelding

Ønsker du at tilmelde dig Skriveskolen Hemingways GRUNDKURSUS, skal du sende 3 sider tekst til projektlederen Irene Pedersen. Pr. mail får du en bekræftelse for din tilmelding og et girokort fra  FOF. Projektleder: Irene Pedersen, Guldbergsplads 4, 4. th. 2200 Kbh. N - tlf 41573056 - mail@hemingwayskolen.dk


Pris kr. 4.475
Det er muligt at opnå nedsat betaling, hvis man er arbejdsledig eller pensionist med folkeregisteradresse i København eller Frederiksberg Kommune. Prisen er i
dette tilfælde: kr. 3780


Kursusstart  2016:
22. februar - 8. april
19. september - 4. november